maanantai 26. joulukuuta 2011

Se siitä lupauksesta...

..että päivittelen blogia useammin! Kamalaa! Kolmen kuukauden välein ei ole kovin usein. Hyi minua. Opinkohan koskaan päivittämään edes kerran kuussa? kerran kahessa viikosaa voisi olla tavoite ;) Tavoitteita pitää olla!

Tosiaan, mitäs meille onkaan syksyn aikana tapahtunut? Hmm. Eipä oikeastaan, mitään kummia.

Buuga juoksi neljännet juoksunsa 4.10 eteenpäin ja Buugahan on tunnetusti tarkka tyttö:

1. juoksut maaliskuu 2010
2. juoksut syyskuu 2010
3. juoksut maaliskuu 2011
4. juoksut lokakuu 2011

Kichi sen sijaan on edelleen lapsi, ei ole tytöllä kiire aikuistua ;)

Aussie openissa kävimme molempien tyttöjen kanssa, Buuga red tri nartuissa, ei sijoittunut. Kichi black tri nartuissa sijottui toiseksi!!! Emäntä oli oikein ylpeä ja yllättynyt :) Kichi osallistui myös kahden veljensä, Sulo (Aussie openin VSP) ja Ricon sekä siskonsa Ninjan kanssa Kasvattajaryhmään. Nelikko hurmasi tuomarin, Angela Kleinhanin, ja voitti, näyttelyn ROP Kasvattaja oli siis Bywater!! ;)

Buuga ja Kichi kävi myös Jyväskylän KV:ssä 19.11. jossa tuomaroi Rita Reyniers.
Buuga H ja Kichi EH.

Yoko ja Maija ovat syksyn aikana oppineet Maijan uudessa koulussa (Maijasta tulee proko!!!) paljon uusia harrastuksia, mm. jälkeä ja hakua. He ovat ystävällisesti myös opettaneet minulle näitä lajeja ja ollaankin siis porukalla treenanneet hakua yhdessä ja minä jälkeä omieni kanssa. Buuga on todella tarkka jälkihommissa, Kichi vielä vähän hätäinen.

Agi ryhmään emme ole Buugan kanssa vielä päässeet ja tämä on harmittanut emäntää koko syksyn :( Sen sijaan molemmille tytöille on tokoryhmissä paikat, ne alkavat tammi-helmikuussa! Jee! saa nähdä miten se laji sopii meille ;) Tytöt ovat omissa ryhmissä, jotta saan rauhassa keskittyä aina molempiin omalla ajallaan :)

Jatkoa siis seuraa! :D2 kommenttia:

  1. Missä seurassa te treenaatte helsingissä? :o Ihte joutuu ajelemaan aina tänne Nummelaan, että pääsee reenailemaan.. :P

    VastaaPoista
  2. Olen siis HSKH:n jäsen, mutta en jaksa tapella niistä agin treenipaikoista. Jäsenenä pysyn siksi, koska niiden kenttää saa kuitenki käyttää vapaa-ajalla! :D

    VastaaPoista