keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Huh mikä talvi!!

Käytännössä koko helmikuu on mennyt emännän sairastellessa, millo flunssaa, vatsatautia ja keuhkoputkentulehdusta. Tämä viikko oli ensimmäin terve viikko.

No, tammikuussa aloitettiin kuitenkin toko, molempien koirien kanssa. Buuga ja Kichi treenaa omissa ryhmissä, sillä ovat vähän eri tasoisia ja emäntä haluaa rauhassa keskittyä aina toiseen koiraan.

Molempien kanssa on tapahtunut suurta kehitystä parempaan! Nyt ikävän sairastelun vuoksi jäi muutamat treenit molemmilta väliin, mutta onneks kunto taas riittää kunnon kotiläksyihin ja treeneihin.

Buuga ja Kichi ovat kovin erilaisia oppijoita. Kichi on hiljainen ja jaksaa tehdä toistoja, mutta se mielellään menee sieltä missä aita on matalin :D Kichin kanssa oikea ajoitus ja palkkaus on kaiken AjaO!

Buuga sen sijaan on todella tarkka tekijä, mutta maltti olisi valttia! Liikkeissä Buuga on hiljaa, ei piippaa eikä ölise. mutta pienenkin tauon koittaessa, alkaa vieno vikinä, joka selvästi vaatii emäntää jatkamaan liikkeiden treenausta. Tottelee ku komentaa, mutta tosiaan neiti sais malttaa vähä enempi, vaikka se treenaus onkin aina yhtä kivaa! Buuga on siitä mahtitapaus, ettei sitä tarvitse erikoisemmin hetsata ja motivoida, sillä se tekee AINA täysiä.

Kaiken kaikkiaan tokossa on parasta se, että näkee kuinka hyvälle mielelle koira tulee yhteisesrä tekemisestä, kyllä noi paimenet on sitte parhaita, ku ne tahtoo tehä mulle ja mun kaa :) Ja harvoinpa on emmännällä huono mieli kotiin lähtiessä ;)

Seuraavaan postaukseen lupaan kuvia! Jeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti