lauantai 10. maaliskuuta 2012

Missä mennään...

Nii missä? siis treeneissä... Hmm. Katotaas:

Buugan paikkamakuu tarvii nyt treeniä, sillä piippausta on alkanut ilmaantumaan. Buugahan on paimen, jota ei tarvitse koskaan treenaamiseen hetsata! Ekasta käskystä lähtien tekemisen vire on huipussaan. Sitte tollainen tylsä paikallaolo liike on meillä treenauksen alla. Lyhyitä hiljaisia paikkamakuita haetaan! :D

Seuraaminen on Buugalla hyvää, se pitää kontaktia ja seuraa lähellä! Sitä vahvistetaan.

Luoksetulo, no se paikallaolo! Samahomma kun paikkamakuussa. Luokse tulee hyvällä vauhdilla ja oikeaan paikkaan. Vahvistetaan!

Liikkeestä maahan on Buugalla parempi ku seisomaan jääminen. Niitä treenataan lissäälissää!

Hyppy, se liikkellee lähtö, siihe varmuus, että lähtee sillä ekalla käskyllä! Jää seisomaan hyvin aidan toiselle puolelle.


Kichin paikkamakuu on täysin päinvastainen ku Buugalla. Siinä on rauhaa ja hiljaisuutta. treeneissä pysy paikoillaa vaikka molemmilta puolilta koirat nousi ja lähti haahuilee. Hyvä Kichi!

Seuraaminen, Hmm. Kichillä on hyvä kontakti, parempi ku Buugalla! Mutta ne kääntymiset on vielä Kichille auki, ehkä tässä emmäntä vois täsmentää OMALLA olemuksella että nyt käännytään :D

Liikkeestä jäävät on Kichillä vielä alkutekijöissä ;) treeniätreeniä!

Luoksetulo hyvää! Tulee hyvällä vauhdilla, mutta terävöitetää vielä oikeaa paikkaa.

Hyppy? Hihi! :D

Siis yhteenvetona: Koirat on hyviä ja oppivat nopsaa, tää emäntä on se mikä aloittelijamaisuudellaan hidastaa tätä menoa. Tärkeintä kuitenki että meillä kaikilla on aina kivaa ku yhdessä tehdää! ja Kivaahan on!

P.s. Ei vieläkää sitä kuvapläjäystä. Häpeän!
P.p.s odottelemme Buugan viidensiä juoksuja saapuvaksi, on niitä merkkejä ilmassa. shh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti