maanantai 12. maaliskuuta 2012

Onnea Yoko-sisko!!

Nyt saan oikein ilolla ja kunnialla päivittää meidän blogiin, Kichin siskon Yokon kuulumisia!! Maija-siskoni ja Yoko osallistuivat eilen elämänsä ensimmäisiin tokokisoihin Porissa, jossa tuomaroi Ilkka Sten. Hienoin tuloksin!! ALO1 180p. KP! Sij. 5/21! Olipahan debytointi kisamaailmassa heillä! Loistava koirakko, joilla edessään upea ura tokossa ja varmasti muissakin lajeissa. ONNEA!!Meidän vaatimattomia tokoilu-uutisia perään ;)
Eilen oli Buugan ohjatut treenit, jotka olivat varsinaiset tehotreenit!
Ensiksi seuraamista, jossa emäntä sai valtavan suuren huomautuksen vauhdista! Minne mulla oikeen on kiire siinä? HETI ku hiljensin vauhtia, Buugan kontakti parani asteella ja seuruu paikka loksahti täsmälleen oikeaan kohtaan! KOTILÄKSYNÄ vauhti!

Liikkeestä jääviä tahkottiin ja maahanmeno saikin varmistusta ja emäntä yhden kikan, jolla siihen paikkamakuusen tulee ns "rauha". Eli Buuga malttaa ollaa asennossa, johon läsähtää :D Seis-jäävä, joka onkin meillä se hankalin... No siihenkin saatiin pari hyvää treenitapaa joita äsken parkkipaikalla treenattiin ja hyvin onnistu! Jatketaan siis sitä..

Nouto!!! Tämä onkin meille uusi tuttavuus, jota nyt viime ja sitä edellisissä treeneissä tehtiin. Kyllähän Buuga lelut ja kepit käskystä tuo, mutta tuo kapula oli iha uutta meille. Alkuun vaan tutustuttiin kapulaan niin että koira innostui siitä. Sitten laskin kapulan maahan ja käskin Buugan nostamaan sen minulle. Ja Buugahan nosti. Otti oikeasta kohdasta kiinni ja antoi kapulan minulle. Tätä toistettiin muutama kerta, jonka jälkeen aloin heittämään kapulaa pidemmälle ja käskin hakemaan sen. Ja Buugahan haki. Hienoa! Eilen vielä saatiin siihe lisättyä se istuminen minun eteen ennenkuin otan kapulan Buugalta.! Noudosta Buuga tykkää ;) Pitää käydä ostamassa pari omaa kapulaa!

Mutta aivan paras mieli äsken, kun otin molempien kanssa yhteisen paikkamakuun! Tytöt vierekkäin makaamaan ja paikka. Itse kävelin poispäin ja laskin hiljaa mielessäni eka 30s ja sitten 1min. Molemmat kauniisti, samassa, oikeassa asennossa, hiljaa ja rauhassa :) <3 Kyllä tuli iloinen emäntä!! Buuga ei äännähtänyt kertaakaan! Pitääpä useammin laittaa tytöt yhteiseen paikkamakuuseen, kerran ne noin hyvin sen yhdes osaa ;) Pääsen palkkaamaan oikeista suorituksista.

Ei muuta tällä kertaa! :)

1 kommentti: